Uskallus seurata unelmiaan ja olla pelkäämättä epäonnistumista

Arman Alizad

Arman Alizad, netti
Arman herättää monissa katselijoissa ristiriitaisia tunteita. Se on kuitenkin selvää, ettei hän jätä ketään välinpitämättömäksi. Viehättävä ja hauska Arman sukkuloi sujuvasti kaikkien yhteiskuntaluokkien, ammattien, ja ryhmien parissa. Puhujana hän on karismaattinen, mukaansatempaava ja jopa ”vangitseva”.

Arman puhuu aidosti ja rehellisesti siitä, miten elämää kannattaa elää, miten löytää oma juttunsa, sekä maailmasta, työnteosta että yrittäjyydestä. Oman tarinansa lomassa hän ottaa esiin käännekohtia, joissa omilla valinnoilla ja asenteella on suuri merkitys tulevaisuuden kehittymiseen. Arman elää niin kuin opettaa; yksi hänen ohjenuoristaan kuuluu ”jos päätät/haluat jotakin, se ei pelkästään riitä. Haluaminen ilman tekoja on oikeastaan vain toivomus.” Hän luennoi elämästä, maailmasta ja yrittäjyydestä ja työnteosta sekä unelmista, niihin uskomisesta ja niiden toteutumisista.

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Bioenergia-messujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.